torsdag 27. august 2009

Detaljer om sjakk-kurset på Ostereidet Barneskule

Tidspunkt og sted:
Tirsdager kl 14:30 – 16:45. 10 kurskvelder: 8. september – 17 .november 2009 på Ostereidet barneskule. Vi får låne et klasserom og aktivitetsrommet.
Kostnader:
Kursavgift: Kr 300. Barnet blir medlem av Ostereidet Sjakklubb samt Ungdommens Sjakkforbund og får et medlemsblad i posten og rettighet til å stille på Barnesjakkturnerninger. (Også kalt BGP = Barnas Grand Prix). Søsken-moderasjon på kr 100 for andre og tredje osv søsken som deltar.
Forutsetninger
Mat: Vi ønsker at barna er mette før kurset starter – så ta med ekstra matpakke;-) Vi starter hver kurskveld med å spise sammen.

Det er best hvis barnet vet hvordan sjakkbrikkene beveger seg før kurset starter. De som føler seg usikre får tilbud om opplæring i storfriminuttet mandag 7. september.

Vi ønsker å ha det kjekt i sammen, men det er selvfølgelig en forutsetning at barnet ønsker å lære sjakk ;-)
Arrangører og instruktør
Ostereidet Sjakklubb er nyopprettet klubb med Masfjorden sjakk-klubb som ”fadder”. Instruktør er Lisbeth Haugsvær som både er flink sjakkspiller og pedagog! Interimstyret for klubben er: Turid Hølleland (leder) Petter Sand (styremedlem) , Audun Hølleland (styremedlem) og Sveinung Toft (kasserer)
Økonomi og sånn
Eventuelt overskudd pløyes tilbake til Ostereidet Sjakklubb.
Kontakt og informasjon
Turid B. Hølleland 56350505 / 48189500 turid.holleland@gmail.com
Lisbeth Haugsvær 98403669 lisbeth_haugs_@hotmail.com

Vil du gjerne vite mer om sjakk? Ta kontakt med oss!